Data Verkenningen

In de organisatie zijn veel bronnen van data, die waardevolle informatie bevatten, voor de Business en IT. Wil u een idee hebben wat mogelijk use cases zijn die voor uw organisatie van belang zijn?

Health Check

Behoefte aan een fixed price fixed fee opdracht waarbij op een onderwerp binnen uw organisatie een 0 meting wordt uitgevoerd met heldere SMART criteria waaruit aanbevelingen komen?

Workshops

Vanuit uw staande beheer organisatie uitdagingen op gebied van Data Analitics, Performance, Monitoring, Tooling, Foutafhandeling, Logging, Security of anderzijds behoefte aan een out of the box aanpak? Djim-IT organiseert op basis van uw behoeftes en verwachtingen workshops met de stakeholders en gezamenlijk wordt een plan van aanpak geformuleerd.

Site Reliability Engineering

U kan op basis van fixed fee, fixed price, nacalculatie of een abonnement gebruik maken van de kennis en ervaring binnen Djim-IT. Van start van uw Programma (PSA, PID, RFP) tot overdracht aan de beheerorganisatie (Beheerplannen, Monitoring, Security, Performance, SLA, KPI’s) over de gehele lyfe cycle heen ondersteuning.